Shopping cart is empty
 
English Polski Spanish 
Search For a Manual
 

(e.g. AA-V20EG JVC, ZX-7 Sony )
PayPal 1000+ rating Secure, Encrypted Checkout.
 
Who's Online
There currently are 358 guests and 
4 members online.
Categories
Information
Featured Product
Home >> PROGRESS >> PC4102 Owner's Manual
 
 0 item(s) in your cart 

PROGRESS PC4102
Owner's Manual


Tweet about this product and get $1.00 of store credit for instant use!
  • Download
  • PDF Format
  • Complete manual
  • Language: English, German, French, Italian, Spanish, Dutch, Portuguese, Czech, Polish, Hungarian, Slovak
Price: $4.99

Description of PROGRESS PC4102 Owner's Manual

Complete owner's manual in digital format. The manual will be available for download as PDF file after You purchase it.

Owner's Manual ( sometimes referred to as User's Guide or User's Manual ) contains information on how to use Your device. After placing order we'll send You download instructions on Your email address.

The manual is available in languages: English, German, French, Italian, Spanish, Dutch, Portuguese, Czech, Polish, Hungarian, Slovak

Not yet ready
You must purchase it first

Customer Reviews
There are currently no product reviews.
Other Reviews
 SX-Q180 PIONEER Owner's Manual by Inseok Cho;
This manual is very useful. Because pioneer sx-q180 is unhandy to use without manual.
 DVC600 ONKYO Owner's Manual by william gilchriest;
Manual was destroyed and this purchase made it possible to recover my manual . It was easy to down load and smooth to use thanks .
 CONCERTMATE-670 CASIO Owner's Manual by Susan Akers;
Turns out this was not the manual i was looking for. The concertmate 670 keyboard i have is a "Realistic" model made for Radio Shack and none of the diagrams on the owners manual i received matches up. HOWEVER, I must say the service Owners Manual provides was fast and efficient by being available online. The manual was in good readable condition and easily downloaded.
 E906 SENNHEISER Owner's Manual by Stephane Pouliot;
Great price, Quick delivery, the document was very usefull A+++++++++++++++
 LX-M340A LG / GOLDSTAR Owner's Manual by Carlos Estrada;
Thank´s for your help, I already recived these manual from you

Text excerpt from page 3 (click to view)
Nederlands

PROGRESS PC 4100, 4101, 4102, 4103, 4105

Omschrijving
1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. Zuigopening Indicatielampje Zuigkrachtregelaar Aan/Uit schakelaar Snoer Wiel Stofzakcompartement Draaghandgreep Klepvergrendeling voor stofzak en toebehoren Zuigbuis 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. Telescopische buis Mondstuk voor dubbel gebruik Mondstuk voor meubels Mondstuk voor kieren Brostelmoudstuk Stofzak Stoffen stofzak (PC 4101, 4102, 4103) Verticale parkeersand Tijdelijke ruststand tijdens gebruik

ONDERHOUD
Gebruik de stofzuiger altijd met stofzak. Wanneer u vergeet de stofzak vast te klikken of u bevestigt de stofzak op de verkeerde wijze, zal het deksel niet volledig sluiten. Verwijder de slang en open het deksel vooraan. (fig. 20) Verwijder de steun van de stofzak. (fig. 21) Verwijder de stofzak en installeer een nieuwe. (fig. 22) Sluit het deksel (fig. 20) Referentienumer voor stofzak is Menalux T218, BT218, CP218

STOFFEN STOFZAK (PC 4101, 4102, 4103)
Verwijder de stoffen stofzak van de haak. (fig. 23.) Verwijder de plastic clip van de stofzak om die te openen en te ledigen. (fig 24, 25.) Vervang de plastic clip en verzeker u dat de 2 kanten van de stofzak paralel zijn. (fig.24.) Steek de stofzak terug in de haak. (fig.22.) Nota: de stofzak mag gewassen worden in lauw water, laat die achteraf volleding drogen. Niet wassen in een wasmachine. (fig. 26.) Sluit het deksel (fig 23.)

BELANGRIJKE VEILIGHEIDSINSTRUKTIES
Gelieve de veiligheidsinstrukties aandachtig te lezen. Controleer of het voltage van het stopcontact en de stofzuiger hetzelfde zijn, voordat u het apparaat gebruikt. Zet de stofzuiger niet aan indien er ergens een defect is, indien het snoer of de stekker beschadigd is. Probeer de stofzuiger nooit zelf te herstellen. Voor herstellingen of toebehoren contacteert u de Electrolux Klantendienst. Verwijder altijd de stekker uit het stopcontact wanneer de stofzuiger niet in gebruik is, wanneer u het wil reiniâ gen of een onderhoudsbeurt wil geven. Laat de stofzuiger nooit onbewaakt wanneer het ingeschakeld is. Buiten bereik van kinderen houden. De stofzuiger is alleen geschikt voor huishoudelijk gebruik. Gebruik het zoals aangegeven in de handleiding. Nooit aan het snoer trekken om de stofzuiger uit te schakelen. Gebruik de stofzuiger niet op een natte ondergrond of voor het opzuigen van vloeistoffen, modder, assen of smeulende sigarettenpeuken. Nooit lichtâontvlambare of explosieve zaken opzuigen. Opletten met gassen. De stekker nooit met natte handen uit het stopcontact verwijderen. Gebruik de stofzuiger niet te dicht bij verwarmingsinstallaties , radiatoren, kachels enz⦠Verwijder alle scherpe en grote voorwerpen van de vloer voordat je de stofzuiger inschakelt. Zo voorkom je schade aan de stofzak.

VERVANGEN VAN FILTERS
De stofzak moet vervangen wanneer het indicatorvenster volledig rood is als de stofzuiger ingesteld is op maximale zuigkracht en de borstel van de vloer is. Filters moeten minstens 2x per jaar vervangen worden of wanneer ze zichtbaar vuil zijn. Zet de stofzuiger altijd aan met geinstalleerde filters voor een optimale zuigkracht. Haal de stekker uit het stopcontact voordat je de filter vervangt. Reinig de filters nooit in de wasmachine. Haal de stofzak naar boven en verwijder de beschermende motorfilter. (fig. 27) Spoel de filter uit onder warm stromend water en laat de filter drogen. (fig. 28.) Stop se filter terug in het apparaat. (fig. 27.) Open het deksel vooraan en haal de uitlaatfilter met houder (fig. 29.) Haal de filter uit de houder (fig. 30.) Spoel de filter uit onder warm stromend water en laat de filter drogen. (fig.28.) Zet de filter terug op de rooster en stop hem terug in het apparaat (fig. 30, 29.) Sluit het deksel (fig 23.) HEPA filter (PC 4102, 4105): verwijder de filter met de rooster en vervang hep met een nieuwe. (fig 29.)

RICHTLIJNEN VOOR GEBRUIK
Zorg ervoor dat de filters goed zitten voor u de stofzuiger inschakelt. Rol voldoende snoer af, stop de stekker in het stopcontact voor u de stofzuiger gebruikt. Een gele markering duidt de ideale snoerlengte aan. Rol het snoer niet af tot voorbij de rode markering. Druk op de aan/uit knop om de stofzuiger aan te zetten. Het is raadzaam om de zuigkrachtregelaar op miniâ mum te zetten voordat u de stofzuiger inschakelt. Om het snoer terug op te rollen, drukt u op het voetpedaal. Houdt de stekker vast zodat deze geen schade kan veroorzaken. De zuigkracht kan worden afgesteld met behulp van de zuigkrachtregelaar.

MILIEUBESCHERMING

De verpakkingsmaterialen zijn recycleerbaar. Karton kan met papier worden gerecycleerd. De plasic zak van polyethyleen kan met plastic worden gerecycleerd. Recycleer de stofzuiger aan het einde van de levensduur. De kunststof onderdelen zijn allemaal gemerkt zodat ze, zoals alle andere materialen kunnen gerecycleerd worden. Vraag de nodige inlichtingen bij uw plaatselijke bevoegdheden. Bij geblokkeerde luchtstroom en vuile filters: De stofzuiger stopt automatisch wanneer er een blockage wordt veroorzaakt in de borstel, buis of slang of wanneer de filters vuil zijn. Haal de stekker uit het stopcontact en laat de stofzuiger afkoelen gedurende 20 â 30 minuten. Verwijder de blockage en/of maak de filters schoon. Zet de stofzuiger aan.

â 16 â

â 17 â

You might also want to buy

$4.99

SX-K700 TECHNICS
Owner's Manual

Complete owner's manual in digital format. The manual will be available for download as PDF file aft…

$4.99

CJ-V51 PIONEER
Service Manual

Complete service manual in digital format (PDF File). Service manuals usually contains circuit diagr…

$4.99

SX-PR602 TECHNICS
Service Manual

Complete service manual in digital format (PDF File). Service manuals usually contains circuit diagr…

$4.99

AG-7500 PANASONIC
Owner's Manual

Complete owner's manual in digital format. The manual will be available for download as PDF file aft…

$4.99

YB400PE GRUNDIG
Owner's Manual

Complete owner's manual in digital format. The manual will be available for download as PDF file aft…

$4.99

AG7330 PANASONIC
Service Manual

Complete service manual in digital format (PDF File). Service manuals usually contains circuit diagr…

$4.99

HC-P4752W SAMSUNG
Service Manual

Complete service manual in digital format (PDF File). Service manuals usually contains circuit diagr…

$4.99

SX-KN2000 TECHNICS
Service Manual

Complete service manual in digital format (PDF File). Service manuals usually contains circuit diagr…
>
Parse Time: 0.226 - Number of Queries: 136 - Query Time: 0.042