Shopping cart is empty
 
English Polski Spanish 
Search For a Manual
 

(e.g. AA-V20EG JVC, ZX-7 Sony )
PayPal 1000+ rating Secure, Encrypted Checkout.
 
Who's Online
There currently are 389 guests online.
Categories
Information
Featured Product
Home >> PROGRESS >> PC7185 Owner's Manual
 
 0 item(s) in your cart 

PROGRESS PC7185
Owner's Manual


Tweet about this product and get $1.00 of store credit for instant use!
  • Download
  • PDF Format
  • Complete manual
  • Language: English, German, French, Italian, Spanish, Dutch, Portuguese, Czech, Polish, Hungarian, Slovak, Croatian
Price: $4.99

Description of PROGRESS PC7185 Owner's Manual

Complete owner's manual in digital format. The manual will be available for download as PDF file after You purchase it.

Owner's Manual ( sometimes referred to as User's Guide or User's Manual ) contains information on how to use Your device. After placing order we'll send You download instructions on Your email address.

The manual is available in languages: English, German, French, Italian, Spanish, Dutch, Portuguese, Czech, Polish, Hungarian, Slovak, Croatian

Not yet ready
You must purchase it first

Customer Reviews
There are currently no product reviews.
Other Reviews
 WM 2105 SIEMENS Owner's Manual by deleteme deleteme;
Received my manual within 24 hours. Very clear scan of the manual I needed. Thanks!
 3362 ALPINE Owner's Manual by Frederic Corneil;
Very clear scan, I recommend it. Definitely a must have for any 3362 owner. Alpine could have written a slightly more complete manual, though. It's already pretty huge, but the unit has so many functions, I feel some more explanation would have been better. Yamaha's manual of their comparable YDSP-1 is a little better in my opinion.
 SX-PC15 TECHNICS Owner's Manual by John Kemp;
Immediate response with excellent service - highly reccommended
 XC1404CB MITSUBISHI Owner's Manual by Michael E Walker;
Correct manual received and of good quality but the contents of the file for the Service Manual for the same monitor is for a 20" TV not the RGB Monitor.
 VSX-D603S PIONEER Owner's Manual by Robert Bishop;
The owners manual for the Pioneer VSX-D603S was exactly what I needed. I received it in a timely manor and it was priced fairly. I definately will use your servise again. Thank You

Text excerpt from page 3 (click to view)
ifu 71xx_15_press.qxp

4/8/2001

1:14 PM

Page 31

Nederlands

PROGRESS PC7160, 7170, 7175, 7180, 7185

Omschrijving
1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. Zuigopening Elektronische filteraanduiding Aan/Uit schakelaar Snoer Wiel Wiel Draaghandgreep Openingsknop van de stofcontainer Zuigbuis

10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19.

Telescopische buis Mondstuk voor dubbel gebruik Parketborstel (PC 7185) Spleet mondstuk Mondstuk voor meubels (PC7175) Borstel Filtercassette Accessoirehouder (PC7180, PC7185) Verticale parkeersand Tijdelijke ruststand tijdens gebruik

VERVANGING VAN DE FILTERCASSETTE
Verwijder de stofcontainer door middel van de openingsknop die op de handgreep is (fig.20). Verwijder de filterset door op de knop te duwen (fig.21). Verwijder de filter door die naar links te draaien (A) en neem die eruit (B) (fig.23). Spoel de filter uit onder stromend warm water (fig.24). Laat gedurende ongeveer 24 uren de filter drogen om zeker te zijn dat hij droog is vooraleer u die opnieuw gebruikt. Vermijd de rechtstreeks zonlicht en extreme droogomstandigheden (fig.25). Indien u de machine wenst te gebruiken waneer het cartrigde filter nog aan het drogen is, dan kunt u de extra cartridge filter gebruiken die in de doos is meegeleverd. Ø Zet de filter op zijn plaats (B) en draai die naar rechts (A) (fig.23).
Ø Zet de filterset terug in de stofcompartiment. Ø Zet de stofcontainer terug in de stofzuiger door die naar beneden te duwen tot wanneer u een klik hoort Ø Ø Ø Ø Ø

BELANGRIJKE VEILIGHEIDSINSTRUCTIES
Ø Gelieve de veiligheidsinstructies aandachtig te lezen. Ø Controleer of het voltage van het stopcontact en de stofzuiger hetzelfde zijn, voordat u het apparaat gebruikt. Ø Zet de stofzuiger niet aan indien er ergens een defect is, indien het snoer of de stekker beschadigd is. Probeer de stofzuiger nooit

Referentienumer filtercassette is ET 407 133 054/4.

VERVANGING VAN DE MOTORFILTER
Ø Ø Ø Ø Ø Ø

zelf te herstellen. Voor herstellingen of toebehoren contacteert u de Electrolux Klantendienst. Ø Verwijder altijd de stekker uit het stopcontact wanneer de stofzuiger niet in gebruik is, wanneer u het wil reinigen of een onderhoudsbeurt wil geven. Ø Laat de stofzuiger nooit onbewaakt wanneer het ingeschakeld is. Buiten bereik van kinderen houden. Ø De stofzuiger is alleen geschikt voor huishoudelijk gebruik. Gebruik het zoals aangegeven in de handleiding.
Ø Nooit aan het snoer trekken om de stofzuiger uit te schakelen. Ø Gebruik de stofzuiger niet op een natte ondergrond of voor het opzuigen van vloeistoffen, modder, assen of smeulende sigaretten-

Verwijder de stofcontainer door middel van de openingsknop die op de handgreep is (fig.20). Verwijder de filterset door op de knop te duwen (fig.21). Vewijder de filter met rooster uit zijn houder (fig.26). Verwijder de filter uit het rooster (fig.27). Zet een nieuwe filter in de filterrooster (fig.27). Zet de filter met zijn rooster terug op zijn plaats (fig.26). Referentienumer motorfilter is ET 407 133 055/1.

VERVANGING VAN DE UITLAATFILTER
Ø Open het rooster om de uitlaatfilter te verwijderen (fig.28). Ø Verwijder de filter van zijn plaats. Ø Plaats een nieuwe filter en sluit het rooster.

peuken. Nooit licht-ontvlambare of explosieve zaken opzuigen. Opletten met gassen. Ø De stekker nooit met natte handen uit het stopcontact verwijderen. Ø Gebruik de stofzuiger niet te dicht bij verwarmingsinstallaties , radiatoren, kachels enz… Ø Verwijder alle scherpe en grote voorwerpen van de vloer voordat je de stofzuiger inschakelt. Vooraleer u de stofzuiger gebruikt, verwijdert u liefst grote of scherpe voorwerpen van de grond om te vermijden de stofcontainer en de slang worden beschadigd.

Referentienumer microfilter is ET 407 133 056/9 (hangt van het model af). Referentienumer HEPA filter is ET 407 133 057/7 (hangt van het model af).
Ø Om de slang in de stofzuiger te zetten, duw die erin tot het klikt (fig.29). Ø Om de slang te verwijderen van de stofzuiger, duw op de knop op het einde van de slang.

RICHTLIJNEN VOOR GEBRUIK
Ø Zorg ervoor dat de filters goed zitten voor u de stofzuiger inschakelt. Ø Stop de stekker in het stopcontact voor u de stofzuiger gebruikt. Een gele markering duidt de ideale snoerlengte aan. Rol het snoer

FILTER INDICATIE LAMPJE (fig. 29)
Ø Voordat u gaat stofzuigen, stopt u de stekker in het stopcontact en zet de machine aan ( zonder de slang die bij de stofzuiger is Ø Als het lampje niet brand, bevestig dan de slang en alle andere eventuele benodigde accessoires en u kunt starten met stofzuigen. Ø Het lampje zal knipperen tijdens het stofzuigen. Dit is normaal.

niet af tot voorbij de rode markering. ongeveer 1 à 2 seconden.

bijgeleverd).

Ø Druk op de aan/uit knop om de stofzuiger aan te zetten. Wanneer u de stofzuiger opstart, zal de maximale kracht bereikt worden na Ø Om het snoer terug op te rollen, drukt u op het voetpedaal. Houdt de stekker vast zodat deze geen schade kan veroorzaken.

MILIEUBESCHERMING
De verpakkingsmaterialen zijn recycleerbaar. Karton kan met papier worden gerecycleerd. De plasic zak van polyethyleen kan met plastic worden gerecycleerd. Recycleer de stofzuiger aan het einde van de levensduur. De kunststof onderdelen zijn allemaal gemerkt zodat ze, zoals alle andere materialen kunnen gerecycleerd worden. Vraag de nodige inlichtingen bij uw plaatselijke bevoegdheden. Bij geblokkeerde luchtstroom en vuile filters Ø De stofzuiger stopt automatisch wanneer er een blockage wordt veroorzaakt in de borstel, buis of slang of wanneer de filters vuil zijn. Ø Haal de stekker uit het stopcontact en laat de stofzuiger afkoelen gedurende 20 - 30 minuten. Verwijder de blockage en/of maak de filters schoon. Ø Zet de stofzuiger aan.
Ø Ø Ø Ø Ø

LEDIG DE INHOUD VAN DE STOFCONTAINER
Ø Ø Ø Ø Ø Ø Ø

Gebruik altijd de stofzuiger met de stofcontainer erin. Verwijder de stofcontainer door middel van de openingsknop die op de handgreep is (fig.20). Verwijder de filterset door op de knop te duwen (fig.21). Verwijder de inhoud van de stofcontainer (fig.22). Zet de filterset terug in het stofcompartiment (fig.21). Zet de stofcontainer terug in de stofzuiger door die naar beneden te duwen tot wanneer u een klik hoort (fig.20). De stofcontainer dient geledigd te worden als het venstertje van de elektronische filteraanduiding belicht is.

- 13 -

- 14 -

You might also want to buy

$4.99

SX-K700 TECHNICS
Owner's Manual

Complete owner's manual in digital format. The manual will be available for download as PDF file aft…

$4.99

CJ-V51 PIONEER
Service Manual

Complete service manual in digital format (PDF File). Service manuals usually contains circuit diagr…

$4.99

SX-PR602 TECHNICS
Service Manual

Complete service manual in digital format (PDF File). Service manuals usually contains circuit diagr…

$4.99

AG7330 PANASONIC
Service Manual

Complete service manual in digital format (PDF File). Service manuals usually contains circuit diagr…

$4.99

AG-7500 PANASONIC
Owner's Manual

Complete owner's manual in digital format. The manual will be available for download as PDF file aft…

$4.99

YB400PE GRUNDIG
Owner's Manual

Complete owner's manual in digital format. The manual will be available for download as PDF file aft…

$4.99

GRAND PRIX ELECTRONIC 754 BECKER
Service Manual

Complete service manual in digital format (PDF File). Service manuals usually contains circuit diagr…

$4.99

CJ-V51 PIONEER
Owner's Manual

Complete owner's manual in digital format. The manual will be available for download as PDF file aft…
>
Parse Time: 0.196 - Number of Queries: 133 - Query Time: 0.036